La julekortene være en del av julepynten.

Jeg elsker å gi og få kort, og spesiellt julekort. Vi sender selv mange julekort, rekorden min er vel 70 kort. Men etter at epost er det enkleste til utlandet, så er vi nede i mellom 30 og 40 kort. Vi prøver å være å være morsomme og krative med våre kort.

I mange år hadde jeg julekortene i noe som ligner en gryteklut, men med lomme. Den er rød, strikket og med sløyfe, denne er gammel, jeg har fått den av mamma, og husker den fra min barndom. Men denne har jeg sluttet å bruke som julekortholder, da de fine kortene som mange har gjordt seg veldig flid med ikke kom godt nok frem.

Jeg prøvde da med forskjellige klassiske oppstillinger. Satte de oppe på tv'en (dette da tv'ene var brede). Dette ga litt utfording til kort som ikke var brettet. Og nå med flat-Tv'enes innmars i hjemmet har dette utgått. Så i fjor forelsket jeg meg i en rund kort henger (slik som bilde under viser). Men når jeg kom tilbake til butikken så hadde de solgt den siste.


Bilde er hentet fra Husfruas Memoarer

Så istede fant jeg frem hyssig fra skuffen og rasket rundt i klesklypespanene våre etter treklyper. Og bindte så endene fast i gardinkrokene på kjøkkenet. Det ble veldig kosligt og stemmningsfullt når vi sto og lagde mat. Så dette har vi gjordt i år også. I fjor hadde vi trøbbel med glidende klyper. Men i år har jeg tredd klypene inn på snora og knytet en knute på hver side. Og de gjorde susen. Dette tror jeg skal bli en tradisjon som vi kan gi videre til jentene.


Her bilde av årets kortsnor, med årets julekort, året første julekort, et frolandsdyr og Suss-Suss.

 

 


 

Her er en annet billigt, kreativ og fin måte å gjøre det på som jeg fikk veldig sansen for. Bilde har jeg funnet hos Frk. Mille og Lille Trille:

 


 

Hvis du ikke vil eller har tid til å lage selv. Kan du jo kjøpe et en av disse alternativene. Ikke gjem julekortene bort, de skaper så god stemmning.

(klikk på bildene så kommer du til nettbuttikken du kan kjøpe de på)

  


 

 

Julekort
16.12.2010 kl.21:16 i Generellt 3 kommentarer Permalenke Tips en venn

3 kommentarer

Kjersti

16.12.2010 kl.21:32

En veldig fin og koselig måte du har gjort det på! Vi har de nesten på samme måte: vi knyter fast et rødt bånd mellom to spikre på kjøkkenveggen og henger opp kortene med binders (har ikke treklyper). Da er de lette å se på og lette å lese :)

ChasingTheStars

16.12.2010 kl.21:50

sender du så mange julekort? wow...synes det var dyrt å sende 9 stk i går jeg :-p

taubanevegen

17.12.2010 kl.11:05

Jeg er også så glad i å skrive + få julekort! Koselig kortsnor du har! Helt enig med deg, julekortene må synes! Jeg bruker også snor og treklyper. I år henges kortene opp på adventskalenderen (som er et gammelt vindu) etter som pakkene blir borte! ;)

Skriv en ny kommentar

Pia F

Pia F

42, Froland

Hei, jeg er Pia, og jeg er hekta på organisering. Hold deg i nærheten, kanskje du blir hekta du også.

Bruk en av disse å følg meg med:

Norske blogger
  • Blopp.no
  • bloglovin
  • Kategorier

    Arkiv

    hits