Organisering av sminke og andre duppedipper på badet.

I romjula hadde jeg en dag som jeg ryddet og re-organiserte sminken, kremene og alle duppedipper jeg har for å bli litt vakkrere resten av dagen, enn hva jeg er når jeg akkurat har stått opp (se for deg søvnig lykketroll).

Her er hvordan det så ut før jeg gikk til verket.

Ovenfor bilde er et bevis på at ikke alle mine organiseringssystem er suksessfulle. Da må jeg bare omorganisere og prøve et nytt system, og håpe på at det nye systemet fungerer bedre. Slik ble det: 
 

Her har jeg brukt Godmorgen skuff med rom, Godmorgen boks med lokk set og Skubb bokser fra IKEA. Og dette fungerer så mye bedre, og jeg fikk mer plass.

 

13.01.2011 kl.22:00 i Generellt 3 kommentarer Permalenke Tips en venn

3 kommentarer

eva

15.01.2011 kl.23:18

hei,jeg har netopp oppdaget og lest gjennom bloggen din. Har fått en del ideer til rydding, du er flink! Har du noe forslag til å rydde og holde orden i papirer? Jeg tenker på kvitteringer, bruksanvisninger, brosjyrer, attester, osv. Jeg prøver å etablere noe system, men jeg får ikke det til...Har mange forskjellige permer, skuffer, bokser osv., men ikke et helhetlig system som er fint å se på og er enkel i bruk.

Pia F

17.01.2011 kl.22:31

eva: Tusen takk, det er hyggelig å høre. Når det gjelder papir så kommer det ann på hvor stor plass du har tilgjengelig. Skuffer med hengemapper er veldig kjekt. Men det beste er nok å satse på en serie slik som http://www.ikea.com/no/no/catalog/products/00167721 der du kan få esker og tidsskriftbokser som kan matche hvite eller svarte permer. Hvis du ikke bor nær IKEA vet jeg at Åhlens har slike serier. Jeg har mange helt hvite tidskriftbokser, hvite permer og i et skap har jeg arkivbokser av papp (kjøpt på Biltema) for papirer jeg bare skal oppbevare.

C

21.01.2011 kl.08:59

Wow! Makan til orden :) Her var det mange gode tips Pia :)

Skriv en ny kommentar

Pia F

Pia F

42, Froland

Hei, jeg er Pia, og jeg er hekta på organisering. Hold deg i nærheten, kanskje du blir hekta du også.

Bruk en av disse å følg meg med:

Norske blogger
  • Blopp.no
  • bloglovin
  • Kategorier

    Arkiv

    hits