Inspirerande blog-award

For en god start på en lørdag som nok kommer til å bli fantastisk (les jentekveld med vin, musikk og skravling ispedd mye fnising). Jeg har fått en bog-award fra Kjersti/Pilaris.


Etter å ha tørket av litt av det brede gledessmilet så har jeg nå tenkt litt på hvem jeg skal gi den videre til. Jeg følger jo ikke så mange blogger. Den som hadde vært soleklart på topp, er jo Kjersti som ga meg awarden, det er jo den bloggen jeg følger mest på. Men det hadde blitt altfor mye runddans, og kjedebrev-mareritt, så Kjersti, du får bli i mine tanker som en god blogger.

De som jeg da gir award'en videre til, og som gjør at jeg smiler godt og kanskje ler eller gråter en skvett er:

Anjas Verden:

Dette er min bestevenn i Bergen. Vi møttes på 2. året på høyskolen i Halden, og det sa bare klikk. Med denne bloggen føler jeg at jeg kan følge litt med på de små ting i hennes liv, også. Hun skriver om både store og små ting som skjer i hennes verden.

Toppenavheia:

Dette er ei jente som jeg aldri har møtt, men som jeg begynte å lese da jeg var nyskjerrig på hvem som kommenterer mine blogginnlegg. Og siden har jeg ikke gått glipp av en eneste blogginnlegg. Hun får meg til å le titt og ofte. Jeg elsker hennes fortellinger om hva barna på jobben sider. Og synes hun skriver veldig ærligt, og med en solid dose humor og positivitet.

Bloggsafolk:

Denne bloggen vet jeg ikke helt hvordan jeg dumpet bort i, men hun skriver veldig bra. Og jeg kjenner meg så godt igjen i betratktingene på verden og folk rundt oss. Denne bloggen får meg til å humre godt.

Da får dere ha en fantastisk organisert og hærlig lørdag, nå skal jeg på IKEA (HELT alene, og det betyr å utforske alle små kriker og kroker), men mest for å kjøpe fotskamlene til stolene våre. Håper de har de på lagret denne gangen.

 

 

26.03.2011 kl.10:01 i Generellt 2 kommentarer Permalenke Tips en venn

2 kommentarer

Kjersti

26.03.2011 kl.10:23

Tusen takk for gode ord! Varmer veldig en kald lørdagsmorgen (og når som helst ellers), glad du følger bloggen min :)

Toppen

26.03.2011 kl.10:29

Åh, tusen hjertelig takk :D

Blir jo rørt her

Skriv en ny kommentar

Pia F

Pia F

42, Froland

Hei, jeg er Pia, og jeg er hekta på organisering. Hold deg i nærheten, kanskje du blir hekta du også.

Bruk en av disse å følg meg med:

Norske blogger
  • Blopp.no
  • bloglovin
  • Kategorier

    Arkiv

    hits